Waarvoor kan je bij mij terecht?

Persoonlijke coaching en voedingsadvies op maat

Wordt de beste versie van jezelf! Innerlijke groei zowel op persoonlijk als relationeel vlak.  Coaching op vlak van gezondheid, relaties, communicatie, mindset (Negatieve gedachtenpatroon omzetten in positief gedachtenpatroon, zelfwaardering, zelfvertrouwen) , omgaan met stress, beweging en voeding.

Deze zaken komen van zelf aan bod tijdens voedingscoaching.  

Het vormt meestal 1 geheel. 

 

Voedingsadvies op maat  en volgens de natuurlijke voedingsleer zonder te diëten en calorieën te tellen.  

Ik ben grote voorstander van een koolhydraatarm voedingspatroon en de voedselcombinatieleer.    Lees meer over de voedselcombinatieleer 

 

Door te minderen met koolhydraten is je bloedsuikerspiegel stabieler, waardoor je langer verzadigd bent en meer energie hebt. Ook heeft een koolhydraatarm voedingspatroon positief effect op diabetes type 2. en worden veel mensen er slanker van.

 

Uiteraard bekijken we alles vanuit jouw persoonlijkheid en bespreken we het voedingsplan dat het beste bij jou past ( voedselcombinatieleer, vegetarisme, Sana,....). Wat gezond is voor de ene, is daarom niet gezond voor de andere. Er wordt steeds rekening gehouden met jouw levensstijl, wat mogelijk is voor jou en waar jij je goed bij voelt. niets moet, alles kan. Jij maakt jouw keuzes, ik ondersteun en coach. 

 

Wanneer?

 • Overgewicht
 • Omschakeling naar een gezond voedingspatroon
 • Voedselallergieën en -intoleranties 
 • Emo-eten
 • Allerlei lichamelijke klachten
 • Weinig energie 

           Persoonlijke coaching en voedingsadvies kan zowel in mijn praktijk als online.  We zien elkaar dan de eerste maal live in mijn praktijk en daarna doen we onze sessies via Skype, Facetime of Messenger.  Bij onlinecoaching heb je als voordelen dat afstand geen rol speelt, je hoeft je niet te verplaatsen en je bent in je vertrouwde omgeving. De betaling geschiedt dan per overschrijving.  

 


Healing/energetisch werk

Healing staat voor -˜heel worden", het opnieuw een totaal mens worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos. Thuiskomen bij jezelf. Bij healing wordt het welzijn van de cliënt bevorderd via de bewerking van het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft.

Lees meer over healing


Fythotherapie: de kracht van kruiden

 

De Go4Balance kruidenremedies zijn gebaseerd op de 4 elementenleer( Vuur-Water-Aarde-Lucht).  Ieder mens heeft de 4 elementen in zich in een bepaalde verhouding.  Wanneer er een element in onevenwicht is, is er eigenlijk een disbalans in het geheel.  

Elke remedie bestaat uit verschillende kruiden,een krachtige synergie  die snel en efficiënt inwerkt.  

Ze zijn oraal in te nemen en bestemd voor het gehele gezin ( kinderen vanaf 3 jaar).

De crèmes zijn voor uitwendig gebruik. 

De crèmes hebben een sterk therapeutisch effect wegens de essentiële oliën. De essentiële oliën worden heel snel opgenomen door ons limbisch brein , waar de Amygdala (ons emotiecentrum) gelegen is.  Daar wordt er balans gebracht tussen lichaam, geest en ziel) 

Als de disbalans al langer aanwezig zijn, zijn de crèmes ideaal in combinatie met de kruidendruppels. 

 

 

 

Bachbloesem-therapie

Via een gesprek stel ik een persoonlijke bachbloesem samen dat op dat moment op jou van toepassing is en jou op een subtiele manier kan ondersteunen. 

 

Lees meer over deze therapie


Relaxatietherapie en stressbeheersing

Via verscheidene technieken brengen we onze geest tot rust met een ontspannen gevoel tot gevolg.  Zowel individueel als in groep.

 

 

We werken oa met:

-stressen in minder dan 5 minuten ( Live the connection, Love method)

- spierspanningen

-ademhalingsoefeningen

-visualisaties

-....Verkoop natuurlijke verzorgings-producten obv bio jojoba olie

Op basis van Jojoba olie:

Zonneolie, shampoo/douche, blauwe zalf voor wonden en allerlei huidirritaties, ontstekingswerende witte zalf, anti-oxidant,.....

Stamarand

Een voedingssupplement op basis van simmondsinemolecules 

 uit de jojobaplant.  Ontdek de vele voordelen van de simmondsinemolecules.

Wil jij meer info  kan je me steeds contacteren

Lees meer over het wetenschappelijk onderzoek van simmondsinemolecules.

 

Stamarand bestellen kan hier 

Je kan Stamarand ook telefonisch bestellen 0477/82.69.89


De volledige prijslijst kan u hieronder downloaden. 

Download
Prijslijst Natuurlijke producten en voedingssupplement
prijslijst 21062018.pdf
Adobe Acrobat document 107.9 KB

Organic instant detox thee

 

29€ ipv 33 (100gr-400 tassen thee)

Het zuur-base evenwicht in het lichaam is van groot belang voor de algemene gezondheid. Te veel tijdelijke stress-situaties, ongezonde voeding, alcohol, roken en koffie beïnvloeden het zuur-base evenwicht. Groenten en fruit zijn base-vormend voedsel, maar onze dagelijkse voeding bevat naar verhouding toch nog teveel zuurvormende producten.  Organic Instant Detox Tea (BIO) stimuleert de zuuruitscheiding en zorgt voor:

 • Het behoud van sterke botten en bij gevoelige spieren.
 • De bevordering van een goede darmwerking.
 • Een goede conditie van de bloedvaten.
 • De verhoging van de algemene weerstand.
 • Een goede gezondheid in evenwicht
 • Instant Basica Tea is verpakt in Violet-glas met als voordeel: een verlenging van de houdbaarheid, behoud en stimulering van de werking, bescherming tegen lichtinwerking, 100% recycleerbaar ( groenglascontainer)
Samenstelling

Organic Instant Detox Tea heeft sterke basische eigenschappen dankzij de aanwezigheid van plantenpoeders waaronder: Heermoes, Berkenblad, Bosbesblad, Rozemarijn, Paardebloem, Mariadistel, Wilde tijm, Meidoornblad, Kliswortel, Rooibos, Groene thee en Munt, Driekleurig viooltje poeder. 100 g Instant BasicaTea bevat een veelvoud aan catechines (catechines zijn werkzaam als anti-oxidanten). De ingrediënten zijn vrij van pesticiden, herbiciden, zware metalen en voldoen aan alle gezondheidsvereisten.