Waarvoor kan je bij mij terecht?

Persoonlijke coaching

Wordt de beste versie van jezelf! Innerlijke groei zowel op persoonlijk als relationeel vlak.  Coaching op vlak van gezondheid, relaties, communicatie, mindset (Negatieve gedachtenpatroon omzetten in positief gedachtenpatroon), zelfwaardering, zelfvertrouwen, zelfliefde , omgaan met stress, beweging en voeding. 

 

Tijdens de coaching maak ik gebruik van de verschillende coachingstechnieken en ondersteunende middelen zoals hartcoherent ademhalen, bachbloesems, fythotherapie, ontstressen in minder dan 5 minuten, relaxatietherapie, healing, massage,.... Dit gebeurt telkens in overleg en volgens jouw noden. 

Je vindt hier meer uitleg over verder op mijn website. 

 

Deze zaken komen vaak ook aan bod tijdens een  voedingscoaching.  Het vormt meestal 1 geheel. 

voedingsadvies op maat

 Voedingsadvies op maat  en volgens de natuurlijke voedingsleer zonder te diëten en calorieën te tellen.  

Ik ben grote voorstander van een koolhydraatarmer voedingspatroon en de voedselcombinatieleer.    Lees meer over de voedselcombinatieleer 

 

Door te minderen met koolhydraten is je bloedsuikerspiegel stabieler, waardoor je langer verzadigd bent en meer energie hebt. Ook heeft een koolhydraatarm voedingspatroon positief effect op diabetes type 2. en worden veel mensen er slanker van.

 

Uiteraard bekijken we alles vanuit jouw persoonlijkheid en bespreken we het voedingsplan dat het beste bij jou past ( voedselcombinatieleer, vegetarisme, Sana,....). Wat gezond is voor de ene, is daarom niet gezond voor de andere. Er wordt steeds rekening gehouden met jouw levensstijl, wat mogelijk is voor jou en waar jij je goed bij voelt. niets moet, alles kan. Jij maakt jouw keuzes, ik ondersteun en coach. 

 

Wanneer?

  • Overgewicht
  • Omschakeling naar een gezond voedingspatroon
  • Voedselallergieën en -intoleranties 
  • Emo-eten
  • Allerlei lichamelijke klachten
  • Weinig energie 

           Persoonlijke coaching en voedingsadvies kan zowel in mijn praktijk als online.  We zien elkaar dan de eerste maal live in mijn praktijk en daarna doen we onze sessies via Skype, Facetime of Messenger.  Bij onlinecoaching heb je als voordelen dat afstand geen rol speelt, je hoeft je niet te verplaatsen en je bent in je vertrouwde omgeving. De betaling geschiedt dan per overschrijving.  

 

Mijn expertise is emo-eten

 


Healing/energetisch werk en massage

Healing staat voor -˜heel worden", het opnieuw een totaal mens worden, in evenwicht met jezelf en je omgeving. Thuiskomen bij jezelf. Bij healing wordt het welzijn van de cliënt bevorderd via de bewerking van het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft.

 

Nood om te herbronnen, tot rust te komen en in je kracht te staan? Boek dan een healing- en/of massagesessie en voel je weer opgeladen en in je kracht! 

 

Lees meer over healing en massage


Fythotherapie


Bachbloesem-therapie

Via een gesprek stel ik een persoonlijke bachbloesem samen dat op dat moment op jou van toepassing is en jou op een subtiele manier kan ondersteunen. 

 

Lees meer over deze therapie

Relaxatietherapie en stressbeheersing

Via verscheidene technieken brengen we onze geest tot rust met een ontspannen gevoel tot gevolg.  Zowel individueel als in groep.

 

 

We werken oa met:

-stressen in minder dan 5 minuten ( Live the connection, Love method)

- spierspanningen

-ademhalingsoefeningen

-visualisaties

-....