Cirkel Bye bye emo-eten!

 

Heb jij ook zo van die momenten of dagen dat je onverzadigbaar bent en steun zoekt in eten?   Je eet omdat je je slecht voelt en je voelt je slecht omdat je te veel of iets fout gegeten hebt?

 

Je bent niet alleen!

 

Vaak gaan we in stressvolle en emotionele situaties onbewust troost zoeken in (comfort)food, want eten maakt je weer blij. Voor eventjes toch. Eten leidt af van deze gevoelens en biedt tijdelijk 'troost'. Na het eten voelen we ons dan vaak schuldig, worden we hard voor onszelf en schamen we ons ervoor.. Voor  je het weet ga je weer eten omdat je je slecht voelt.  Hierdoor komen we in een vicieuze cirkel van ups and down's en voelen we ons op lange termijn slecht.  We hebben het gevoel de cirkel niet te kunnen doorbreken.

 

Wat als ik je nu zeg dat de cirkel WEL kan doorbroken worden?
Als mijn klanten en ik het kunnen, dan kan jij het ook!

 

Wat als je op een bewustere manier zou kunnen omgaan met je emoties en eten?

Wat als je je niet meer hoeft te schamen? 

Hoe geweldig zou het zijn om uit een vicieuze cirkel te kunnen stappen op weg naar een leven in balans?

Wil je samen groeien in een veilige groep vrouwen waarin je elkaar steunt en draagt?

Samen op weg van emo-eten naar mindfull eten, eten zonder schuldgevoel en een gelukkiger leven.

Een groep waar je vrij en open kan delen en geïnspireerd kan worden?

 

Dan heb ik goed nieuws voor jou!

 

Wil je het emo-eten aan de basis aanpakken  en samen kijken naar de  emoties en de onderliggende oorzaak van je drang naar eten?

 

Dan is deze cirkel iets voor jou!

Druk dan op de knop : deelnemen aan de cirkel

 

 

 

 

Ik, Nathaly Schauwbroeck, life-en healthcoach, begeleid deze vrouwencirkel waarbij er in  groep met gelijkgestemden dieper ingegaan wordt op ieders noden rond het thema emotioneel- eten.

Indien je interesse zou hebben, of je toch nog twijfelt om deze stap te zetten, contacteer mij dan voor een vrijblijvend gesprek. 

 E mail adres: nathaly@positief-gezond.be

Gsm:  0477 82 69 89 

 

 Of druk op de knop hieronder.

 

Wie is Nathaly ?

Ik geef in mijn praktijk, Positief gezond, naast coaching , ontspannende healingsessie’s die je terugbrengen naar je essentie, de kern van je zijn.  

Ik heb door de jaren heen al heel wat mensen mogen begeleiden in emo-eten, het omgaan met emoties en het draaglijker maken van de ballast die ze meedragen .

Ik combineer coaching, healing, mindfulness, lichaamswerk, frequentietherapie en ademtechnieken . 

Mensen komen vooral bij mij om in balans en lichter door het leven te gaan, met  meer zelfliefde , relativeringsvermogen en zelfvertrouwen.  

 

Wat anderen zeggen over mijn werk:

Valerie uit Lovendegem

Nathaly is een heel warme, open vrouw die heel goed aanvoelt. Ze voelt wat je nodig hebt en handelt daar naar. Ze kan je helemaal tot rust brengen. Ik ga zeker nog terug! 

 

Nathasja uit Erembodegem

Ik had ervoor een heel gezonde levensstijl, maar doordat ik heel wat te verwerken kreeg op korte tijd sloop het emo-eten erin en kwamen de kilo’s er met de jaren stilletjes meer en meer aan. Ik vond troost in chocolade en een wijn.  Telkens met het bekende stemmetje in mijn achterhoofd , wetende dat het me niet vooruithielp, maar toch zwichtte ik.  Ik ben dankbaar dat ik nu kan zeggen dat ik nu terug heel bewust eet en verlost ben van het emo-eten door de zaken aan de basis aan te pakken. Wat een last van mijn schouders!

 

Heidi uit Aalst

Ik ben al jaren bezig met afvallen, met vallen en opstaan, het bekende jojo-effect.  Dit deed me twijfelen aan mezelf en had de overtuiging dat het me nooit zou lukken. Ik kwam in die vicieuze cirkel terecht waardoor ik meer en meer mijn gevoelens over mezelf en het falen weg at. Chips en chocolade  waren mijn bondgenoten.  Ik kreeg meer en meer inzicht in mezelf en kan herkennen waar het emo-eten vandaan komt. Nu beschik ik over voldoende handvaten om de valkuilen te herkennen en er mee aan de slag te gaan, ook na een klein herval. Ben hier zo dankbaar voor.

 

 

Marina uit Ninove 

Lieve Nathaly, dank je voor de zes coachings waardoor ik me na amper zes weken ongelooflijk veel beter voel. Mijn dagelijkse leven werd verpest door de schuldgevoelens na mijn echtscheiding, door al het verdriet dat in me zat, niet speciaal door de scheiding maar door vele gebeurtenissen in mijn leven, door minderwaardigheidsgevoelens, angst en schaamte. Eigenlijk geloofde ik niet meer in een gelukkig leven zonder piekeren, me slecht voelen, moe zijn en depressieve gevoelens. Een burn-out, verschillende depressies en dan al de kritieken na mijn scheiding waar ik tenslotte zelf voor koos, maakten me moe en futloos. En kijk, hoe anders ik me nu voel. Ik zou een artikel van twee bladzijden kunnen schrijven van wat er allemaal veranderd is maar ik hou het kort: ik ben vrolijker, kan weer lachen, huil niet meer elke dag, ben minder emotioneel en kan zelf grapjes maken over mezelf en lachen met de flauwe (hihi) goedbedoelde grapjes van mijn vriend. Ik kan weer genieten van het leven, zonder me slecht en schuldig te voelen en zelfs mijn zelfvertrouwen is er beter op geworden. En ik heb nog energie om na een werkdag van 8 tot 9 uren, te gaan wandelen, in mijn ééntje, en ik geniet ervan! Bedankt Engel Nathaly