Uw reacties kan u hier achtergelaten. 

Commentaren: 25
 • #25

  Wouters Anita (woensdag, 11 januari 2023 13:20)

  Ik heb 2 maal een energetische behandeling laten doen
  Het resultaat was spectaculair!!!
  De uren en dagen erna was mijn moeheid verdwenen en ik advterug energie
  Eigenlijk heb ik dat heel regelmatig nodig!!!!!!!
  Bedankt �� Nathaly xx

 • #24

  Valerie Verloove (zaterdag, 14 mei 2022 14:06)

  Na 3 dagen van bijna constant hoofdpijn, kreeg ik van Nathaly een chakrabehandeling.
  Ik wist niet wat te verwachten en liet het gewoon gebeuren. Fantastisch om te ervaren wat het losmaakte bij mij. Hoe Nathaly iemand aanvoelt is magie. Tijdens de behandeling verdween mijn hoofdpijn en is weg gebleven. Bedankt Nathaly!

 • #23

  Yente (donderdag, 05 mei 2022 07:51)

  Dag Nathaly Na de eerste behandeling had ik energie teveel is dat normaal? Sinds dien kan ik wel al dingen beter relativeren en als ik soms nog aan vroeger denk voel ik me niet meer zo verdrietig. Alleen die onzekerheid speelt wel nog veel in mij. Ma natuurlijk komt dat niet van vandaag op morgen en moet ik er nog in groeien �

 • #22

  Valerie Verloove (zondag, 13 maart 2022 21:51)

  Nathaly is een heel warme, open vrouw die heel goed aanvoelt. Ze voelt wat je nodig hebt en handelt daar naar. Ze kan je helemaal tot rust brengen. Ik ga zeker nog terug! Bedankt Nathaly! Ik ben ook nog steeds heel gelukkig met mijn Healy.

 • #21

  Steven A. (woensdag, 26 januari 2022 22:25)

  Een goed half jaar geleden wist je mij te overtuigen om een Healy aan te schaffen. Als “rationeel” persoon was het niet evident om het te begrijpen en dat doe ik eigenlijk nog steeds niet. Wat ik wel weet is dat ik deze nog steeds dagelijks gebruik en mijn gezondheid (zowel fysiek als mentaal) sindsdien gevoelig is verbeterd. Dankjewel voor deze gouden tip en uw hulp Nathaly!

 • #20

  Veerle (zaterdag, 06 november 2021 21:19)

  k heb een hersentumor en ben 2 jar verloren omdat mijn huisarts mijn klachten als stress beschouwde. Heb radiochirurgie gehad. DWz 40 min bestraling onder kader dat vastgeboord wordt in je schedel. Dan zou de tumor 10 jaar stoppen met groeien. Maar helaas.. Heb 1 jaar hoge dosis cortisone moeten nemen om hem af te remmen. Dit brak gans mijn lichaam af. Erger dan chemo. Dan kreeg ik een tip van Stamarand van iemand die genezen was van baarmoederhalskanker. Zij kende op haar beurt die het gebruikt had voor een hersentumor. Mijn tumor is gestopt met groeien en ik ben volledig afgebouwd met cortisone. Geef niet meer over . Krijg terug meer kracht en mijn rechter oogbolstand word beter. dat wil zeggen dat de druk van de tumor afneemt. Ik heb het ook al doorgegeven aan iemand met blaastumor.

 • #19

  M (maandag, 17 mei 2021 14:03)

  Nathaly,
  Ik wil met je delen wat de healingsessie met me gedaan heeft. Ik heb het gevoel dat ik van de negatieve kant op de wipplank naar het midden gegaan ben. De avond zelf voelde ik me heel rustig en ik ervaar deze rust nog steeds. Ik merk dat ik veel kalmer kan blijven in situaties waarin ik anders zou ontploffen. Het heeft onrechtstreeks zelfs invloed op mijn partner en onze relatie. Ook voel ik dat ik beter kan relativeren sindsdien en zaken gemakkelijker los kan laten, waar ik vroeger onophoudelijk zou gepiekerd hebben. Dit alles maakt dat ik nu minder energie- en tijdverlies ervaar. Je bent een Engel. x

 • #18

  Marina (zondag, 02 mei 2021 16:57)

  Lieve Nathaly, dank je voor de zes coachings waardoor ik me na amper zes weken ongelooflijk veel beter voel. Mijn dagelijkse leven werd verpest door de schuldgevoelens na mijn echtscheiding, door al het verdriet dat in me zat, niet speciaal door de scheiding maar door vele gebeurtenissen in mijn leven, door minderwaardigheidsgevoelens, angst en schaamte. Eigenlijk geloofde ik niet meer in een gelukkig leven zonder piekeren, me slecht voelen, moe zijn en depressieve gevoelens. Een burn-out, verschillende depressies en dan al de kritieken na mijn scheiding waar ik tenslotte zelf voor koos, maakten me moe en futloos. En kijk, hoe anders ik me nu voel. Zalig die healings die je me gaf, wat een kracht komt er uit die handen van jou, daarbij nog een aantal minuten healy-behandelingen, gesprekken, coaching omtrent voeding, zelfliefde en vertrouwen, en de resultaten zijn verbluffend. Vooral de magische momenten die ik de laatste week beleefde zijn wonderbaarlijk, ik weet nu wel heel zeker dat we hulp krijgen van engelen (waarvan jij er één bent) en andere gidsen want ik ondervind het aan de levende lijve. Ik zou een artikel van twee bladzijden kunnen schrijven van wat er allemaal veranderd is maar ik hou het kort: ik ben vrolijker, kan weer lachen, huil niet meer elke dag, ben minder emotioneel en kan zelf grapjes maken over mezelf en lachen met de flauwe (hihi) goedbedoelde grapjes van mijn vriend. Ik kan weer genieten van het leven, zonder me slecht en schuldig te voelen en zelfs mijn zelfvertrouwen is er beter op geworden. En ik heb nog energie om na een werkdag van 8 tot 9 uren, te gaan wandelen, in mijn ééntje, en ik geniet ervan! Bedankt Engel Nathaly voor al je steun. Er staat je nog wat te wachten want werken aan mij, dat is nogal een opgave! ;) Je bent nog niet van mij vanaf want ik ga niet opgeven om samen met jou aan mezelf te werken ! :) X

 • #17

  P (dinsdag, 05 januari 2021 17:57)

  Ik ben een tijdje terug begonnen met de enjoycreme . Ik stond als man er wat sceptisch tegenover. Nathaly heeft me op een moeilijk moment in mijn leven de creme laten testen. Ik heb haar de dag nadien gebeld dat ik graag zo een tube zou kopen. Ik ervaarde minder stress en voelde me mentaal beter. Ik combineer het u met de enjoy druppeltjes en voel me beter dan tevoren!
  Bedankt Nathaly voor jouw tips en advies.

 • #16

  Wilfried (zaterdag, 21 november 2020 17:18)

  Heb in november bloedanalyse laten doen,.Zelfs mijn suiker en prostaatwaarden waren nu verbeterd.Elke dag 1 gelule Stamarand en dit product doet wonderen.Wist echt niet dat het zo goed was maar nu neem ik het elke dag.Gewoon fantastisch..Iedereen zou het moeten proberen .

 • #15

  S. (zondag, 12 juli 2020 11:34)

  Nathaly helpt je een heel eind op weg om positiever en gezonder door het leven te fladderen! Ze geeft je nieuwe positieve inzichten, concrete tips en het extra duwtje in de rug!
  De positiviteit en de kracht van Nathaly werken enorm aanstekelijk en inspirerend!
  Heel erg bedankt Nathaly!! S. x

 • #14

  Hilde Roelandt (zondag, 26 april 2020 07:18)

  Lieve mensen, ik brei nog een klein boordje aan mijn verhaal.

  Vergeet niet, wat je vanbuiten uitstraalt, (positieve gezondheid), komt van binnenuit.

  Denk eraan. Werk eraan.

  Wat mij betreft heeft de praktijk "Positief gezond" me al stukken vooruit geholpen, vanbinnen en vanbuiten en werk er nog alle dagen aan. Het is maar dat ik het positieve aan jullie wou mededelen.

  Als er engelen bestaan... Thanx en vooral thanx aan de Engel Nathaly.

 • #13

  Hilde Roelandt (zondag, 26 april 2020 06:55)

  Beste positief-gezondheidscoach, liefste Nathaly, beste mensen wie de praktijk nog niet of wel kennen.

  Sinds ik 2j en half, heel toevallig Nathaly tijdens een wandeling rond mijn huis tegen het lijf liep, was het precies in de sterren geschreven dat ik omwille van jarenlange gezondheidsproblemen Nathaly MOEST tegenkomen net voor mijn voordeur.

  Toeval ? Bestaat niet. Laat dit verhaal jullie inspireren.

  Jarenlang gepest geweest door de beestje, welke fybromyalgie, spasmofylie, CVS, darmstoornissen en PTSS noemen en nog andere gezondheidsproblemen, waarmee ik al jaren in mijn rugzak rond liep, en al alle klinieken van Aalst en vroeger van Brussel had platgelopen met op het einde van de rit een lege portemonee, kwam ik op die fameuze wandeling (met stok, heb ook tijdje in rolstoel me verplaatst door gedeeltelijke verlamming) TOEVALLIG? Nathaly Schauwbroeck tegen.

  Een engel op mijn pad en wat voor maat ? Een REUZE ENGEL. Nam eerste afspraak om mijn gezondheidsproblematiek aan te pakken.

  Check, geslaagd, schot recht in de roos.
  Rescue druppels, verscheidene potjes Stamarand (topproduct) en coaching van lange adem qua voeding. Dit laatste was niet zo evident, maar ben geslaagd voor mijn examen en eet en leef nog steeds op de aangeleerde manier. Thanx Nathaly en thanx aan mezelf voor mijn doorzettingsvermogen.

  Check ook aan andere van Nathaly's vaardigheden ; reiki, seichem, fythotherapie, relaxatie, visualisatie, lezing over E-nummers. Tot hiertoe hebben al haar vaardigheden mij al geboeid en ten goede gekomen aan mijn gezondheid. Heb ook al vriendinnen naar deze praktijk doorverwezen, met succes voor wie doorzette. Doorbijten is de boodschap om gezonder, positief en beter te worden.

  Na een zware operatie ben ik vorig jaar gestart met Enjoy-druppels, dan Enjoy+ en nu (nieuw voor mij) Trust-druppels om tot rust te komen en beter te slapen en Flora Protect voor onrustige darmen. 1 voor 1 topproducten. Ooit heb ik ook al mogen genieten tijdens een lezing van staaltjes van andere producten welke de deelnemers mochten ontvangen bij het buitengaan. Buitengewone topkwaliteitsproducten.

  Mensen, mocht dit een positieve boost geven, kies voor een gezond lichaam en werk eraan. Uzelf.

  Ik heb er sinds 2j en half al de positieve gevolgen van mogen dragen.

  Dank aan gezondheidscoach Nathaly. Positief ingestelde dame, wie het doorgeeft aan de geïnteresseerden. Sommigen geven het op, anderen zetten door. Ik ben van dat laatste kaliber.
  Dikke pluim voor de praktijk "Positief gezond". Grtjs, xx

 • #12

  Katrien Bontinck (woensdag, 19 februari 2020 08:22)

  Ik onderging bij collega-coach-vriendin Nathaly een EIT-healing.
  Daarbij kreeg ik ondersteuning van al mijn engelen.
  Het was aangenaam, enorm ontspannend en het maakte me lichter.
  Nathaly stelde me enorm op mijn gemak en wist mij tot een diepe rust te brengen.
  Ondertussen healde zij mijn lichaam en geest.
  Zeker een aanrader !

 • #11

  nadia harmony (maandag, 17 februari 2020 06:37)

  echt een aanrader nathaly
  ze weet je echt op de juiste manier te begeleiden

  ook kocht ik de creme trust bij haar
  zalige creme help mij in de dag ook … maar nachts voel echt verschil
  want slaap veel beter door en ben meer relax
  ook mijn zoon is er gek op en voelt het verschil

 • #10

  Sonja Michiels (vrijdag, 31 januari 2020 21:35)

  Mijn heeft prostaatkanker, kreeg een inwendige bestraling..Hij nam stamarand en granaatappel...zijn PSA waarden zijn van 7.5 naar 1.8 gezakt, we zijn super tevreden .
  Aan Nathaly onze oprechte dank voor de info over stamarand.

 • #9

  Eva (donderdag, 23 januari 2020 09:43)

  Dankjewel voor de fijne en warme ontvangst Nathaly!

 • #8

  Anoniem (vrijdag, 10 januari 2020 15:43)

  Onlangs heb ik de manier van coachen die Nathaly gebruikt mogen ontdekken. Het was even heel heftig om tot naar de fond van mijn verleden te gaan, maar het was het zeker waard. Ik heb beseft dat ik nog steeds worstel met een onverwerkt trauma uit mijn kindertijd. Ik dacht dat ik daarboven stond, zolang ik dat 'potje' maar gewoon gesloten houd. Niets is minder waar...Dat 'potje' belemmert me om mezelf graag te zien en mijn eigen keuzes te maken. Het belemmert me om mijn grenzen te stellen en te doen of laten wat ikzelf echt wil. Het staat me in de weg om te zijn wie ik wil zijn. Bedankt Nathaly om mij dat inzicht te laten ontdekken! Ook bedankt voor je troost en veilig gevoel dat ik bij je had tijdens en na dat heftig moment. Ondanks de pijn en het verdriet dat zo hevig naar boven kwam, ben ik toch met een opgelucht en aangenaam gevoel bij je buiten gestapt. Veel liefs x

 • #7

  recensies lezing etiketten , e-numers en suikers 09/11/2019 te Merchtem (maandag, 11 november 2019 16:20)

  Heel tevreden van de lezing, coach Nathaly kan het heel goed brengen. Het deel van de e-nummers sprak me het meeste aan. Prima ruimte. ( Carlijn)

  De lezing werd heel goed gegeven, duidelijke uitleg, spontaan en vriendelijk. Het deel over zoetstoffen en verborgen suikers sprak me het meeste aan. Ik had graag nog meer info gehad dan enkel suikers en ben met mijn vraag over melkeiwitten blijven zitten. Zeer gezellige gastvrouw. (Anoniem)

  Ik ben heel tevreden over de coach en de infosessie. Vooral het gedeelte over suikers en etikettenlezen was heel interessant. (Anoniem)

  Ik vond de lezing super interessant en geef dan ook een 9/10!. Zeker hoe het lezen van de ingrediënten op verpakkingen. Misschien een andere stoel? (Ingrid)

  De lezing was super , TOP , 10+. Het deel van de e-nummers vond ik enorm interessant. (Caroline)

  Het deel over de suikers vond ik het meest interessante. Nathaly geeft een mooie duidelijke uitleg. Zeer aangenaam gebracht. Ze is duidelijk heel goed op de hoogte van alles en deelt dit zeker mee met gevoelde passie. Mooie ruimte, enkel mijn stoel was een beetje hard voor de periode.(Anoniem)

  Ik ben heel tevreden over de coach en geef dan ook een 10op 10! Alles was even boeiend. Gezellige ruimte. (Anoniem)

  Heel interessante lezing op een luchtige manier gegeven. Het deel van de e-nummers sprak me het meeste aan. Het was een gezellige, cosy ruimte. (Sarah)

  Was een super lezing, de e-nummers vond ik zo interessant. Heel tevreden over coach Nathaly. (Anoniem)

  Heel tevreden, mocht van mij nog een half uurtje langer duren. Je weet waarover je praat en je brengt het op een hele boeiende manier over aan het publiek. Het deel over de suikers, zoetstoffen sprak mij het meeste aan. Hele fijne, gezellige accommodatie. Dankjewel! Was super interessant. (Miriam)

 • #6

  Vinciane (vrijdag, 18 oktober 2019 11:12)

  Toen ik voor het eerst naar jou website ging kijken voelde ik de puurheid en oprechtheid in jou verhaal...wat mij dan ook aantrok om bij jou een afspraak te nemen!!! Ik kwam bij jou op gesprek om mijn voeding wat beter aan te pakken want ik zag even het bos door de bomen niet meer, al snel was dit een vlotte babbel en zei jij tegen mij dat ik een mooie prachtige vrouw was maar het zelf nog niet inzag. Je gaf me vertrouwen en ik besefte al gauw dat het niet aan mijn voeding lag maar aan de manier hoe ik over mezelf dacht en daarover een idee vormde. Ik heb met jou verschillende rustige stappen ondernomen en kwam meer en meer tot mijn besef dat achter jouw woorden veel waarheid zat. Uiteindelijk deed ik samen met Nathaly en mezelf grote stappen vooruit. Ik kreeg telkens van haar een super boost en ook de hulp via de druppeltjes TRUST PLUS en EMPOWER. Nathaly ik ben dankbaar in hetgeen jij in me zag die ik toen niet zag maar nu voor mij duidelijk is. Je gaf me de kracht om vooruit te gaan en volledig in mezelf te geloven. Je bent een prachtvrouw met heel veel power....blijf in jezelf geloven want je doet het super. Doe zo verder en dank je wel voor de hulp!!!

 • #5

  Positief gezond- Nathaly (dinsdag, 01 oktober 2019 21:45)

  Door technische problemen, zijn de reviews over de lezing ' etiketten, e-nummers en suikers' van 09/05/2019 verdwenen. Ik zet ze hier op een rij:

  1) Alles is heel nauwkeurig uitgelegd. het was zeer leerrijk. Het hele pakket sprak mijn aan. ( Hilde)
  2) Zeer leerrijke en positief gezonde infosessie, wat we allemaal zouden moeten weten, maar in geen enkel leerprogramma voorzien is. (Herman)
  3) Heel interessante sessie met praktische tips en lekkere proevertjes. Meer dan zijn geld waard! (Els)
  4) Nathaly, je hebt dit heel goed gedaan. Ik vond het heel interessant.( Nancy Schelfhout)
  5) Super gedaan! Heel mondig, duidelijk, vriendelijk, liet ruimte voor discussie, maar had het goed in de hand. Ik vond het geheel interessant. (Anoniem)
  6) Alles was interessant, vlotte babbel, aangenaam om te volgen. Goed verstaanbare uitleg, duidelijk en vlot ( Kristel Francois)
  7) Zeer duidelijk en we worden er dagelijks mee geconfronteerd. De E-nummers sprak mij het meeste aan. Heel duidelijke uitleg ( Anoniem)

  Dit zijn de recensies van 29/06/2019:
  1) Leerrijke workshop door enthousiaste spreker. De e-nummers en bewustmaking kant-en klaar en gezond uitziende producten sprak me het meeste aan. ( Stephanie)
  2)Aangename en leerrijke ochtend die mij tot nadenken heeft gebracht over bewust producten te kopen. Ik vond het overlopen van producten uit de winkel boeiend en inzicht te krijgen hoe we misleid worden door de maatschappij (Elke Van der Bruggen)
  3)Ik wordt mij bewust van de negatieve invloed van suikers. Door deze lezing wil ik hier zeker iets aan doen bij mezelf. Bespreking van de producten vond ik heel interessant. De theorie vond ik wat saai. De coach heeft er wel een mooie uiteenzetting van gemaakt. (Arlette Van den Brande)
  4)Het bespreken van eigen verpakkingen vond ik heel interessant. Heel interessante workshop. Confronterend om stil te staan bij eigen voedingsgewoonten. Inspirerend om dingen te veranderen. (Evelyne)
  5) Goed en vlot gegeven. Duidelijk met voldoende concrete voorbeelden. De invloed van suiker op ons lichaam sprak me het meeste aan. (Anoniem)
  6) Ik heb heel veel bijgeleerd. Het werd duidelijk uitgelegd. Dank je wel. Alles was even interessant. (Anoniem)

 • #4

  C (donderdag, 19 september 2019 19:11)

  Sinds ik reiki kreeg van Nathaly, voel een aanzienlijk stuk minder pijn, vooral in mijn hoofd en schouders. Ook mijn gemoed werd erdoor opgeklaard.
  Ze houdt de benaming van haar praktijk ten volle in eer door haar positieve aanpak van voedingskundige problematieken die ze bij de wortels aanpakt door deskundig advies met de nodige planning aan te reiken. Effectief en met de nodige daadkracht, worden stapsgewijs nieuwe goeie eet- en leefgewoonten aangeleerd om zo te kunnen heropleven. Dank u Nathaly voor deze levensverrijking !
  Groetjes

 • #3

  Elke (dinsdag, 17 september 2019 15:10)

  Hey Nathaly,
  Dankjewel voor het duwtje in m’n rug, ik ben nu op de goede weg betreft mijn eetgewoontes. M’n eetdagboek invullen helpt idd enorm. De enjoy-druppels om me gelukkiger en beter in m’n vel te voelen zijn echt goed. De stamarand neem ik nu een maand en ik heb al veel minder last vd artrose in m’n vingers. Ook en vooral dankjewel voor je engelengeduld! Grtjs Elke X

 • #2

  Sarah (zaterdag, 07 september 2019 08:30)

  Sinds een paar weken neem ik de druppels 'trust plus' op aanraden van Nathaly, omdat ik al maanden onrustig slaap en heel vaak wakker word. Ik had geen energie meer en was mijn ritme kwijt, dat werkte uiteraard enorm op mijn humeur en ik voelde me zo opgebrand. De druppels beginnen te werken en ik slaap opnieuw veel vaster...eindelijk nog eens het gevoel goed geslapen te hebben als ik opsta. Fantastisch! Ik heb weer energie en zelfvertrouwen. Bedankt Nathaly voor de goede raad en alle andere top tips die ik van je kreeg! ��

 • #1

  Anne (woensdag, 31 juli 2019 21:09)

  Ik ben zo dankbaar voor de hulp van Nathaly om me te helpen om goed voor mijn lichaam te zorgen. Dankzij de coaching die ik krijg, ben ik van dag 1 gaan wandelen wat nog nooit gelukt is om vol te houden en leer ik bewust mijn voeding te kiezen en te kijken wat gezond is voor me. Het was voor mij een hele verandering. Nu voel ik me fitter en ga ik met plezier wandelen. Ik leer ook beter te luisteren naar mijn lichaam en er van te houden. En bij Nathaly voelde ik me heel snel op mijn gemak, daar je met zoveel liefde omringd wordt.