Focus

Ik breng concentratie en structuur.

 Ginkgo biloba bevordert het concentratievermogen

Neem 3x7 tot 3x10 Focus kruidendruppels (volwassen dosis) of 3x3 tot 3x5 (kinderdosis).

Ginkgo is ideaal voor studenten tijdens de examenperiode en voor iedereen die zijn geest wil aanscherpen. Dit kruid is ook op oudere leeftijd inzetbaar om alert te blijven.

Dankzij de ginkgo uit FOCUS kruidendruppels behoud je een betere focus in het hier en nu, krijgt je concentratievermogen een boost en verbetert je geheugen.

Je verwerft inzicht in en krijgt een overzicht over jouw levenspad.

 

Fysiek

 Wanneer kies je voor Focus kruidendruppels? Moeite om geconcentreerd te blijven? Dan helpt ginkgo je concentratievermogen verbeteren. Ginkgo is ook goed voor jouw leervermogen en je geheugen, om ‘bij de tijd’ te blijven. Dit kruid ondersteunt als het ware je geestelijk uithoudingsvermogen en je mentaal evenwicht. Maretak, meidoorn en ginkgo ondersteunen je bloedsomloop. Munt en hyssop geven een gemakkelijk ademhalen. Maretak, munt en vlier verhogen je weerstand. Maretak, vlier en ginkgo zijn krachtige antioxidanten die alle lichaamscellen (ook die in de hersenen) beschermen tegen oxidatieve stress.

Energetisch

 De ginkgo uit Focus kruidendruppels ondersteunt je concentratievermogen en helpt je zo om in contact te komen met je bewustzijn en de dingen weer in het juiste perspectief te zien. Je mentaal evenwicht krijgt een boost en je bent in staat om luchtiger met de dingen om te gaan. Kortom, je ziet de dingen des levens vanuit Licht en Liefde.

 

Ontdek ook onze FOCUS crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

Samenstelling

 Hydro-alcoholische maceraten van maretak, ginkgo, grote pimpernel, munt, hyssop, vlier en meidoorn – Alc. 50% vol.

 

 Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

 Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

 

Focus druppels

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Empower

Ik breng energie en vitaliteit.

Goudsbloem, grote brandnetel en rozemarijn ondersteunen je vitaliteit.

Neem 3x7 tot 3x10 Empower kruidendruppels (volwassen dosis) of 3x5 tot 3x3 (kinderdosis).

Voel je dankzij het trio goudsbloem-brandnetel-rozemarijn uit de EMPOWER kruidendruppels weer fit en energiek.

Deze kruiden zijn een echte opkikker.

 

Fysiek

 Wanneer kies je voor Empower kruidendruppels?

Bij kortstondige vermoeidheid of voorjaarsmoeheid hebben goudsbloem, grote brandnetel en rozemarijn een positieve invloed op je energie. Voel je niet langer lusteloos. Deze kruiden wakkeren het vuur in jou aan en geven lichaam en geest meer energie.

 

Het is nuttig om minstens twee keer per jaar (tijdens de lente en de herfst) jouw lichaam te reinigen.

Ook na overmatige consumptie van vetten, suikers en alcohol is dit raadzaam of wanneer je pas start met een dieet. Mariadistel, rozemarijn en goudsbloem ondersteunen de reinigende werking van de lever. Rozemarijn is ook goed voor de galfunctie.

Mariadistel en rozemarijn zijn tegelijk antioxidanten die je lichaamscellen (ook die van lever en hersenen) helpen beschermen tegen oxidatieve stress. Gewone berk, grote brandnetel, rozemarijn en duizendblad zijn goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding. De rustgevende gulden sleutelbloem ondersteunt je gemoedstoestand.

 

Energetisch

  Als de energie van lever en galblaas goed kan doorstromen maak je optimaal gebruik van hun krachtige energie. De ondersteunende leverkruiden (mariadistel, rozemarijn, goudsbloem) en galkruiden (rozemarijn) uit de Empower kruidendruppels helpen je om dit doel te bereiken. De vitaliserende impact van het trio goudsbloem-brandnetel-rozemarijn geeft je overigens de moed om plannen te maken, beslissingen te nemen en plannen ook echt uit te voeren. Het vuur element is dan motiverend en stimulerend en helpt om je doelen in de materie te zetten.

 

Ontdek ook onze EMPOWER crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

 Hydro-alcoholische maceraten van goudsbloem, duizendblad, grote brandnetel, mariadistel, gewone berk, rozemarijn en gulden sleutelbloem – Alc. 50% vol.

 

Niet gebruiken bij leverproblemen. Niet gebruiken bij zwangerschap.

 

Empower druppels

19,80 €

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trust Glycerine

 

Ik breng rust en zorg voor een goede nachtrust.

Valeriaan en passiflora zijn rustgevend en tegelijk goed voor een gezonde slaap.

Neem 3x7 tot 3x10 Trust Kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen) voor een ontspannend gevoel.

 

Zoek je ondersteuning voor een gezonde nachtrust?

 Neem dan 10 Trust kruidendruppels bij het avondeten en 10 druppels voor het slapengaan (volwassenen) of 2x3 tot 2x5 (kinderen).

Valeriaan en passiflora, de basiskruiden uit Trust kruidendruppels, zijn natuurlijke slaapmiddeltjes.

 Beide planten hebben een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest, om ’s ochtends uitgerust wakker te worden.

Ze helpen bij geestelijke druk en inspanning.

 

Fysiek

Algemene ondersteuning van je lichaam. 

Valeriaan en passiflora ondersteunen het natuurlijke slaapproces zodat je fris en helder wakker wordt.

Valeriaan en passiflora zijn tegelijk rustgevend, en op die manier heel goed te gebruiken bij kortstondige stress.

Agrimonie  en grote engelwortel optimaliseren de reinigende werking van de lever, terwijl de galblaas ondersteund wordt door agrimonie en ijzerhard.

Agrimonie, grote engelwortel en valeriaan zijn bovendien goed voor de spijsvertering.

 

Energetisch

De planten uit Trust kruidendruppels zorgen voor een sterke verbinding met je basischakra (Muldahara) en resulteren zo in een aardend gevoel. 

Je zit helemaal geborgen en veilig in je lichaam en je mentale processen komen tot rust dankzij de valeriaan en passiflora. 

Ze vormen de ideale ondersteuning bij verwerkingsprocessen. 

Loslaten is immers belangrijk om weer nieuwe dingen toe te laten.

 

Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

Biologische glycerine maceraten uit lijnzaad (Linum usitatissimum) van  gewone agrimonie, passiebloem, sint-janskruid, grote engelwortel, echte valeriaan en ijzerhard 

 

Gelieve bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen je arts te informeren.

Trust kruidendruppels bevatten Sint-Janskruid, een kruid dat je niet mag combineren met klassieke medicatie zoals slaapmiddelen of antidepressiva. 

In combinatie met klassieke medicijnen kies je beter voor de Trust Mild kruidendruppels (vrij van Sint-Janskruid).

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Trust

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trust mild glycerine

Ik breng rust in je hoofd.

Ben je onrustig of af en toe angstig door alles wat er op je afkomt? Zit je hoofd altijd 'vol' en blijf je maar piekeren?

 Heb je concentratieproblemen en ben je snel ge/overprikkeld?  Heb je soms het gevoel dat je de controle verliest?  Problemen met inslapen?

Neem 2x10  à 15  tot max. 3 x10  à 15 trust mild glycerine kruidendruppels (volwassenen) of 2x6 (kinderen tussen 3 en 5 jaar) tot 2x 10 (kinderen tussen 6 en 12 jaar)

Dankzij hun rustgevende invloed zijn de passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje uit de Trust Mild kruidendruppels inzetbaar bij een zenuwachtig gevoel. Deze kruiden geven zwakke zenuwen een weldadige rust. 

Wanneer kies je  voor Trust Mild glycerinemaceraten uit lijnzaad?

Wie liever geen alcohol gebruikt, vervangt de hydro-alcoholische maceraten simpelweg door de glycerinemaceraten van dezelfde kruiden. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen!

Hier zijn de voordelen:

 • 100% vrij van alcohol
 • druppels kunnen rechtstreeks op de tong en hoeven niet verdund te worden
 • heerlijke zoete smaak, helemaal natuurlijk, zonder toevoegingen van aroma’s of suiker. 

Elke inname is vergelijkbaar met een impuls van energie die het zelfhelend vermogen van lichaam ondersteunt. Geef jouw lichaam de nodige tijd om in balans te komen.

Gemiddeld vraagt het 4 à 8 weken voor een verandering. Als de disbalans langere tijd aanwezig is ( >12 maanden) vraagt het uiteraad meer tijd. Regelmatige inname is belangrijker dan de dosis te verhogen.
 

Fysiek

Passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje zijn rustgevende kruiden. Citroenmelisse zorgt voor een goede gemoedstoestand.

Wanneer kies je voor trust mild glycerine?

 • Bij innerlijke onrust, geestelijke druk, plankenkoorts of examenspanning vormen passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een waardevolle ondersteuning voor een rustig en ontspannen gevoel overdag, zonder je slaperig te voelen.
 • Kan je je moeilijk concentreren tijdens de dag? Je hebt als het ware een ‘vol’ hoofd. Dan helpt citroenmelisse je concentratievermogen bevorderen. Bovendien is dit kruid ook goed voor je gemoedstoestand.
 • In stressperiodes geven passiflora en slaapmutsje net dat tikkeltje meer weerbaarheid.
 • Wanneer je de druppels ’s avonds gebruikt, bevorderen passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een gezonde slaap.
 • Als extra surplus: ijzerhard en winterlinde helpen je natuurlijke weerstand versterken.

Energetisch

Net zoals de andere varianten trust en trust mild zorgt trust mild glycerine voor een aardend gevoel. De passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje werken ontspannend.

De planten uit deze kruidensamenstelling zijn tegelijk als een filter die je helpt om gunstige dingen door te laten. Dankzij de citroenmelisse verkrijg je meer helderheid en duidelijkheid in je geest tijdens je dagelijkse bezigheden.

�Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën (ceder, sinaasappel en vetiver) met harmoniserende aroma’s die bijdragen tot  innerlijke rust en een herstellende nachtrust.

�Tip: Indien de disbalans langer dan 6 maanden aanwezig is, gebruik steeds de trust mild glycerine in combinatie met de trust crème.

Lees je ook  mijn  tips voor meer balans in je leven: klik hier.

Samenstelling

Biologische glycerine maceraten uit lijnzaad (Linum usitatissimum) van passiebloem, citroenmelisse, lavendel, slaapmutsje, ijzerhard en winterlinde .


Gebruik je reeds klassieke medicatie zoals antidepressiva dan kies je beter voor de Trust Mild kruidendruppels & Trust Mild Glycerine kruidendruppels (vrij van Sint-Janskruid) – en zeker NIET voor de Trust kruidendruppels (met Sint-Janskruid), vraag hiervoor raad aan je gezondheidsprofessional.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trust mild

Ik breng rust in je hoofd.

Passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje zijn rustgevend.

Citroenmelisse is ook goed voor je gemoedstoestand.

 

Neem 3x7 tot 3x10 Trust Mild kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen).

 

Dankzij hun rustgevende invloed zijn de passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje uit de Trust Mild kruidendruppels inzetbaar bij een zenuwachtig gevoel. Deze kruiden geven zwakke zenuwen een weldadige rust.

 

Fysiek

Wanneer kies je voor Trust Mild?

 Bij innerlijke onrust, geestelijke druk, plankenkoorts of examenspanning vormen passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een waardevolle ondersteuning voor een rustig en ontspannen gevoel overdag, zonder je slaperig te voelen.

 Kan je je moeilijk concentreren tijdens de dag? Je hebt als het ware een ‘vol’ hoofd. Dan helpt citroenmelisse je concentratievermogen bevorderen. Bovendien is dit kruid ook goed voor je gemoedstoestand.

 In stressperiodes geven passiflora en slaapmutsje net dat tikkeltje meer weerbaarheid.

Wanneer je de druppels ’s avonds gebruikt, bevorderen passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een gezonde slaap.

Als extra surplus: ijzerhard en winterlinde helpen je natuurlijke weerstand versterken.

 

Energetisch

Net zoals de TRUST (kruidendruppels) zorgt TRUST MILD voor een aardend gevoel. De passiflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje werken ontspannend.

De planten uit TRUST MILD zijn tegelijk als een filter die je helpt om gunstige dingen door te laten. Dankzij de citroenmelisse verkrijg je meer helderheid en duidelijkheid in je geest tijdens je dagelijkse bezigheden.

 

Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

Hydro-alcoholische maceraten van passiebloem, citroenmelisse, lavendel, slaapmutsje, ijzerhard en winterlinde – Alc. 50% vol.

 

Gebruik je reeds klassieke medicatie zoals antidepressiva dan kies je beter voor de Trust Mild kruidendruppels (vrij van Sint-Janskruid) 

– en zeker NIET voor de Trust kruidendruppels (met Sint-Janskruid).

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Trust Mild

19,80 €

 • Uitverkocht

Trust plus

Ik versterk de levenskracht.

  Schisandra en grote brandnetel geven een versterkend gevoel en meer vitaliteit

 

Neem 7 à 10 (volwassen dosis) kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag.

Kinderen vanaf 3 jaar, neem 3 keer 3 druppels per dag en kinderen vanaf 6 jaar neem 3 keer 5 druppels per dag.

 

Trust Plus is een synergie van vijf kruiden. Dankzij de schisandra en grote brandnetel is het een heus plantaardig tonicum dat bijdraagt aan de vitaliteit, een oppepper voor lichaam en geest.

Wist je dat schisandra een topper is onder de adaptogenen?

Een adaptogeen zoals schisandra helpt het lichaam aanpassen (adapteren) aan stresssituaties.

  

Wat kan je zelf doen om meer rust en vitaliteit in je leven te brengen? 

Meer rust bereik je in de eerste plaats met een gezonde leefstijl waar de focus ligt op rustgevende activiteiten. Kies vaker voor ontspanning en beweging, bijv. het doen van yoga, sport, relaxatie- en ademhalingsoefeningen. Streef een evenwichtige en gevarieerde natuurvoeding na. Zet alcohol en sigaretten aan de kant en kies vaker voor het drinken van water of een rustgevende thee of kruideninfusie. Ga op tijd naar bed want een herstellende nachtrust is noodzakelijk voor het goed functioneren van lichaam en geest.

 

Wanneer te gebruiken?

 •  Schisandra helpt je weerbaar omgaan met stressvolle periodes, waaronder overbelasting op je werk, blokperiode, ruzie met je partner, overlijden, geldproblemen, sollicitatiegesprek, moeilijke periode, chronische stress, cvs, fibromyalgie,....
 • Bij kortstondige vermoeidheid zijn schisandra en grote brandnetel de aangewezen kruiden om opnieuw fit te worden.
 • Marjolein ondersteunt de normale werking van de zenuwen.
 • Haver, marjolein en schisandra ondersteunen de inwendige reiniging, ideaal als voorjaarskuur.
 • Rozebottel en marjolein helpen je natuurlijke weerstand versterken.
 • Verder zijn haver, grote brandnetel en rozebottel goed voor de huid.

 

Combinaties: Trust Plus kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals Enjoy, Enjoy 45+, Enjoy 45+ Mild, Menpower 45+ en Focus kruidendruppels.

 

Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

 Hydro-alcoholische maceraten van rozebottel, marjolein, haver, grote brandnetel en schisandra. – Alc. 50% vol.

 

Raadpleeg uw arts  bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (orale antistollingsmiddelen).

 

 

Trust plus

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Enjoy

 

Ik breng vreugde en ontspanning ten tijde van stress.

 Citroenmelisse en kamille ondersteunen de gemoedstoestand.

Lavendel, kamille en citroenmelisse zijn ontspannende kruiden.

Neem 3x7 tot 3x10 Enjoy kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen vanaf 12 jaar) voor meer ontspanning en een goed gevoel.

 

Enjoy kruidendruppels zijn een synergie van zeven kruiden.

Als ruggensteuntje tijdens een stressperiode is rhodiola of rozenwortel een zenuwversterkend kruid. 

Lavendel, kamille en citroenmelisse zijn natuurlijke rustgevers, ze helpen je om je beter te ontspannen. 

Je weer vrij voelen kan dankzij het opbeurende effect van citroenmelisse en kamille. 

Beide planten ondersteunen je gemoedstoestand en activeren als het ware je levensvreugde zodat je weer geniet van elke dag.

 

Fysiek

Wanneer kies je voor Enjoy kruidendruppels?

 Rhodiola helpt je weerbaar omgaan met stressvolle periodes.

 Tijm en salie – maar ook de rustgevende lavendel, kamille en citroenmelisse – ondersteunen je spijsvertering.

 Je positieve ingesteldheid herwin je met de hulp van citroenmelisse en kamille, twee kruiden voor een goede gemoedstoestand.

 Tijm, salie en kamille verhogen je natuurlijke weerstand.

 Bij wisselende stemmingen en ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie bieden vrouwenmantel en salie net dat beetje meer comfort.

Rond de menopauze of overgang kies je voor de Enjoy 45+ kruidendruppels of de Enjoy 45+ MILD druppels.

 

Energetisch

De lavendel, kamille en citroenmelisse uit Enjoy kruidendruppels helpen je bij het vinden van kalmte en innerlijk evenwicht. Rhodiola geeft je sterkte bij het begrijpen en aanvaarden van stressvolle gebeurtenissen in jouw leven. 

Deze plant brengt ook troost als je een rouwproces doormaakt. Door te accepteren wat er is, krijgen onze emoties weer vrij spel en krijg je meer levensvreugde. Citroenmelisse en kamille helpen je deze te bereiken.

Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

Hydro-alcoholische maceraten van citroenmelisse, spitslobbige vrouwenmantel, kamille, salie, echte tijm, lavendel en rhodiola (rozenwortel) – Alc. 50% vol.

Enjoy

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Enjoy 45+ Glycerine

 

Ik breng comfort tijdens de menopauze.

Zijn de ongemakken van de overgang of menopauze u teveel?

 

 Bent u een actieve vrouw van rond de 50 jaar en wilt u uw leven niet laten beheersen door menopauze ongemakken? 

 

Hebt u toch last van vermoeidheid, nachtelijk zweten, opvliegers, stemmingswisselingen ?

 

 Neem dagelijks  10 à 15 druppels, 2 à 3 keer per dag  en laat je op een natuurlijke manier helpen.

 

De hop en zilverkaars uit Enjoy 45+ kruidendruppels helpen de lichamelijke (opvliegers) en emotionele verschijnselen (prikkelbaarheid) beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen beleeft.

 

Fysiek

Hop en zilverkaars zijn inzetbaar bij opvliegers als gevolg van de menopauze.

 

Wanneer kies je voor enjoy 45+?

 

Je bent een actieve vrouw rond de 45-55 jaar die wel eens worstelt met de verschijnselen van de menopauze of overgang. 

Uiteraard wil je blijven genieten en je goed in je vel voelen.

En dat doe je liefst op een natuurlijke wijze.

 

Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten daarom ondersteunende planten:

 

Hop en zilverkaars gebruik je bij opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen ten gevolge van de menopauze. 

Citroenmelisse ondersteunt je gemoedstoestand en geeft een positief gevoel.

Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel helpen je opnieuw fit te worden.

Grote brandnetel is ook goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.

Salie verhoogt je weerstand. Je nachtrust wordt ondersteund door hop, lavendel en citroenmelisse.

Energetisch

De planten uit Enjoy 45+ kruidendruppels ondersteunen jouw transformatieproces. 

 

Hop en zilverkaars versterken tijdens de menopauze en helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. 

De overgang is een kans om van binnen heel te worden, los van de verwachtingen van de buitenwereld. 

 

De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

 

Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.

�Tip: Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s heilzaam voor meer vrouwelijk comfort en goede emotionele en hormonale balans.

 

De combinatie van de kruidendruppels en crème wordt aangeraden als de klachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn. 

 

Samenstelling

 

Biologische glycerine maceraten uit lijnzaad (Linum usitatissimum) van citroenmelisse, spitslobbige vrouwenmantel, hop, salie, zilverkaars, lavendel en grote brandnetel.

 

Raadpleeg uw arts over het gebruik en innameperiode.

 

Opgelet: Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten fyto-oestrogenen en mag je niet gebruiken bij aandoeningen die hormoonafhankelijk zijn of bij een voorgeschiedenis ervan. 

 

Dan kies je beter voor Enjoy 45+ MILD (vrij van fyto-oestrogenen).

 

Niet gebruiken bij leveraandoeningen.

 

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Enjoy 45+

 

Ik breng comfort tijdens de menopauze.

Hop en zilverkaars zijn inzetbaar bij opvliegers als gevolg van de menopauze.

Neem dagelijks 3×7 tot 3×10 enjoy 45+ kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier helpen.

 

De hop en zilverkaars uit Enjoy 45+ kruidendruppels helpen de lichamelijke (opvliegers) en emotionele verschijnselen (prikkelbaarheid) beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen beleeft.

 

Fysiek

Wanneer kies je voor enjoy 45+?

Je bent een actieve vrouw rond de 45-55 jaar die wel eens worstelt met de verschijnselen van de menopauze of overgang. Uiteraard wil je blijven genieten en je goed in je vel voelen. En dat doe je liefst op een natuurlijke wijze.

 

Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten daarom ondersteunende planten:

Hop en zilverkaars gebruik je bij opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen ten gevolge van de menopauze.

 Citroenmelisse ondersteunt je gemoedstoestand en geeft een positief gevoel.

Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel helpen je opnieuw fit te worden.

Grote brandnetel is ook goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.

Salie verhoogt je weerstand.  Je nachtrust wordt ondersteund door hop, lavendel en citroenmelisse.

 

Energetisch

De planten uit Enjoy 45+ kruidendruppels ondersteunen jouw transformatieproces. Hop en zilverkaars versterken tijdens de menopauze en helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. 

De overgang is een kans om van binnen heel te worden, los van de verwachtingen van de buitenwereld. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

 

Spitslobbige vrouwenmantel en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.

 

Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

 

Samenstelling

Hydro-alcoholische maceraten van citroenmelisse, spitslobbige vrouwenmantel, hop, salie, zilverkaars, lavendel en grote brandnetel – Alc. 50% vol.

 

Raadpleeg uw arts over het gebruik en innameperiode.

 

Opgelet!

Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten fyto-oestrogenen en mag je niet gebruiken bij aandoeningen die hormoonafhankelijk zijn of bij een voorgeschiedenis ervan. Dan kies je beter voor Enjoy 45+ MILD (vrij van fyto-oestrogenen).

Niet gebruiken bij leveraandoeningen.

Enjoy 45+

19,80 €

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Enjoy 45+ mild

Ik breng comfort tijdens de menopauze, vrij van fytp-oestrogenen. 

De natuurlijke, niet-hormonale aanpak – uitverkoren door vrouwen

Ashwagandha geeft meer vitaliteit en mentale veerkracht. Kurkuma is gunstig voor een goed mentaal evenwicht.

Neem dagelijks 3x7 tot 3x10 Enjoy 45+ Mild kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier door onze kruidendruppels ondersteunen.

 • Wat is het verschil tussen Enjoy 45+ en Enjoy 45+ Mild?

Net zoals Enjoy 45+, is de Enjoy 45+ Mild variant geschikt voor de actieve vrouw die rond haar 45-55 jaar volop wil genieten van een nieuwe levensfase.

Het grote verschil? Enjoy 45+ Mild is vrij van fyto-oestrogenen en is een natuurlijke niet-hormonale ondersteuning. 

Ze bevat geen plantaardige hormonen zoals die aanwezig zijn in hop, salie, zilverkaars, soja of rode klaver.

Ook jongvolwassen vrouwen die om gezondheidsredenen geen plantaardige hormonen (fyto-oestrogenen) mogen nuttigen, kunnen ondersteuning vinden in de Enjoy 45+.

Fysiek

De planten uit Enjoy 45+ Mild kruidendruppels brengen comfort:

 •  Ashwagandha of Indiase ginseng draagt bij tot meer mentale en fysieke energie. Het is een interessant adaptogeen uit de ayurvedische gezondheidszorg dat ondersteuning biedt in stressvolle periodes.
 •  Meidoorn, honingklaver en citroenmelisse zorgen voor een ontspannen gevoel overdag. Samen met de ashwagandha ondersteunen ze eveneens een gezonde nachtrust. Een extra positief gevoel ervaar je van citroenmelisse, terwijl ook kurkuma bijdraagt tot je mentaal evenwicht. Wat een geweldige kruidenmix.
 •  Brandnetel is goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.
 • Grote engelwortel en kurkuma optimaliseren de reinigende werking van de lever en ondersteunen je afweersysteem (immuniteit).
 •  Extra surplus: ashwagandha, meidoorn, kurkuma en grote brandnetel zijn goed voor hart en bloedvaten.

Energetisch

De planten uit de Enjoy 45+ Mild kruidendruppels ondersteunen je tijdens je nieuwe levensfase rond de 45-55 jaar, los van de verwachtingen van de buitenwereld. 

Ze helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

Ashwagandha en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.

Ontdek ook onze ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

Samenstelling

Hydro-alcoholische maceraten van ashwagandha, kurkuma, grote brandnetel, grote engelwortel, citroenmelisse, honingklaver en meidoorn – Alc. 50% vol.

Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Enjoy 45+ mild

19,80 €

 • Uitverkocht

Flora protect

 

Ik ondersteun de darmflora en bevordert de spijsvertering.

Roomse kamille, grote engelwortel en pepermunt bevorderen de spijsvertering

 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 2 tot 3 keer per dag indien nodig.

 

De samenstelling van de Flora Protect kruidendruppels is uniek. Roomse kamille, grote engelwortel en pepermunt dragen bij tot een comfortabele spijsvertering, maar doen dit elk op een eigen manier. 

Pepermunt is inzetbaar bij winderigheid.

Grote engelwortel ondersteunt een goed zuur-base evenwicht in de maag.

Roomse kamille helpt bij de vertering van de voedselbrij.

 

Wanneer te gebruiken?

Wist je dat in een menselijk lichaam zo'n 40 000 miljard bacteriën leven, waarvan de meeste zich in je darmen bevinden? 

Ze staan beter bekend als je darmflora en spelen een heel belangrijke rol in je gezondheid.

Een gezonde darmflora begint bij een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk ook een gezonde voeding en voldoende ontspanning bij. 

Wanneer de natuurlijke balans van de darmflora uit evenwicht is, kan je spijsverteringsstelsel wel wat ondersteuning gebruiken.

Grote engelwortel is maagvriendelijk, ondersteunt een goed zuur-base evenwicht in de maag en bevordert de eetlust.

Roomse kamille helpt de spijsvertering.

 Bij winderigheid of een opgeblazen gevoel na de maaltijd kan je pepermunt gebruiken.

 Echte heemst bevat een hoog gehalte aan slijmstoffen. Net daarom is dit kruid goed voor de darmtransit.

Extra troef: stinkende ballote en pepermunt zijn rustgevend.

 

Combinaties: Flora Protect kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Enjoy, Trust en Trust Mild kruidendruppels.

 

Samenstelling

 Hydro-alcoholische maceraten van roomse kamille, grote engelwortel, stinkende ballote, echte heemst en pepermunt – Alc. 50% vol.

 

Raadpleeg uw arts  bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Flora protect

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Protect plus

 Ik ondersteun jouw immuunsysteem.

Kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw ondersteunen het immuunsysteem.

 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag.

 

De kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw uit de Protect Plus kruidendruppels dragen bij tot een versterking van het immuunsysteem. Het immuunsysteem wordt ook wel het afweersysteem genoemd, en het heeft als belangrijkste eigenschap dat het je weerstand verhoogt.

 

Wanneer te gebruiken?

Men bereikt een goed werkend immuunsysteem door het nastreven van een gezonde leefstijl. 

Kiezen voor een gezonde en gevarieerde voeding, voldoende water drinken, dagelijks bewegen en ontspanning inplannen, een herstellende nachtrust, en andere dragen ook bij tot een optimale werking van het immuunsysteem.

Wanneer is men gebaat met de unieke plantensamenstelling van Protect Plus?

Als het tijdens een gure herfst of kwakkelende winter afwisselend kil en zacht is dan wordt je immuunsysteem extra op de proef gesteld. Ook stressperiodes, kortstondige vermoeidheid en slecht slapen zijn nadelig voor je immuniteit. Tijd om je immuunsysteem op scherp te zetten met de gepaste kruiden.

 

Kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw optimaliseren de normale werking van je immuunsysteem.

Kogelbloem, kurkuma, tijm en eucalyptus hebben een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Je gebruikt ze om vrijer te ademen, ook door de neus. Tijm is eveneens bruikbaar bij een kriebel in je keel.

 

Combinaties: Protect Plus kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Enjoy, Enjoy 45+, Enjoy 45+ Mild en Menpower 45+.

 

Samenstelling

Hydro-alcoholische maceraten van kogelbloem (Echinacea angustifolia), echte tijm, eucalyptus, kurkuma, gewone vlier en katsklauw – Alc. 50% vol.

 

Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Protect plus

19,80 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1