Nathaly

 

Ik geloof in gezonde positiviteit,

in positieve verandering.

Ik geloof dat je wordt wat je denkt.

Ik geloof in mezelf en in jou!

 

Heeft iemand het jou al gezegd? 

Jij bent uniek !

Jij bent helemaal goed zoals jij bent.

Het mooiste dat je kan worden,

is de beste versie van jezelf!


Ik ben Nathaly, een goedlachse, optimistische , open en positief kritische veertiger (1977) die het leven graag van de positieve kant bekijkt. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk assistent en VGL- gezondheidsconsulente en heb me bijgeschoold in diverse coach- en energetische opleidingen.  Ik noem me zelf de eeuwige student.

 

Ik werk al 15 jaar als coach in bedrijfsverband en combineer dit graag met mijn praktijk in bijberoep.   Mijn vrije tijd vervul ik met  lopen, wandelen ,fietsen , Yoga, een goed boek, meditatie, koken ( mijn favoriete recepten zijn die van Pascale Naessens).  Een ritje met de motor met mijn partner kan me ook steeds bekoren en ontspannen.  

 

Ik hou enorm van lekker en gezond eten, dat geeft me enorm veel energie en maakt mijn lichaam en ziel blij.  Ik weet uit ervaring dat het niet eenvoudig is om alle (ongezonde) verleidingen in onze omgeving te weerstaan.  En ook ik kan soms de verleiding niet weerstaan of beter gezegd : soms maak ik de bewuste keuze om te genieten van het ongezonde verleidelijke .

 

Gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn me niet met de paplepel ingegeven. Integendeel, ik heb heel lang een ongezonde levensstijl gehanteerd.  Ik was de Queen van de light producten tot mijn lichaam eind 2010 niet meer fluisterde, maar schreeuwde.  Als een donderslag bij heldere hemel had ik CVS, Fibromyalgie en chronische Lyme.  Ik was plots verplicht om naar mijn lichaam te luisteren. Later heb ik me gerealiseerd dat dit geen donderslag was, maar een langzaam proces van verzuring van het lichaam als gevolg van vele kleine overtredingen tegen de menselijke natuur. 


Tijdens de 5 jaar dat ik ziek was , ben ik me gaan verdiepen in de symptomen, de ziektebeelden en de link met voeding en levensstijl.  Tijdens mijn genezingsproces heb ik persoonlijk de kracht van natuurvoeding in combinatie met een gezonde levensstijl mogen ervaren. Dit proces heeft me inzicht gegeven in de weerslag van voeding op ons lichaam.  Ik ben hier ontzettend dankbaar voor. 

 

Daarnaast heb ik zelf ervaren hoe trauma's en onveilige situaties negatieve invloed hebben op je zelfbeeld, zelfwaarde,  je relaties

Het is soms een hele zoektocht  naar stabiliteit en positieve zelfwaardering.  

 

Je ervaringen, gedachten en zelfbeeld hebben impact op

je genezingsproces, je voedingspatroon ( denk maar aan emo-eten) en je veerkracht

om met de onvermijdelijke uitdagingen van het leven om te gaan. 

 

Het is geen evidentie jezelf graag te zien. Naar mijn mening begint alles met jezelf graag  zien, jezelf aanvaarden zoals je bent.  Als je jezelf graag ziet zal je automatisch je best doen om je huis waarin je ziel leeft goed te verzorgen op alle vlak. 

Lichaam en geest vormen één geheel en beïnvloeden elkaar enorm.

Als we onszelf aanvaarden en onze leegtes zelf kunnen vervullen, heb je geen (ongezonde) voeding nodig om stress, verdriet, eenzaamheid en pijn te compenseren.  Integendeel , dan verdwijnt emotie-eten als de zon aan de horizon. 

 

De kracht van zelfliefde is enorm sterk! Als je jezelf echt graag ziet, is er enorm veel mogelijk . 

 

Van daaruit ben ik me meer en meer gaan bijscholen in  lifecoaching en healing. 

 

Ik zie het als mijn missie om mensen te ondersteunen in verhoging van hun veerkracht en zelfliefde om zo gemakkelijker met de uitdagingen van het leven om te gaan en daarnaast te inspireren om bewust te kiezen voor een positief gezonde en een gezond positieve levensstijl:

 • Op een positieve manier omgaan met een gezonde levensstijl. Ik bedoel, op een manier die haalbaar is voor jou, zonder dat je er stress van krijgt. 
 • Daarnaast op een gezonde manier positief in het leven staan. Dit betekent niet dat je steeds happy moet zijn. Neen, integendeel : negatieve emoties horen nu eenmaal bij het leven. Alles hangt er van af hoe je ermee omgaat en je gevoelens toelaat. 

 

  Ook al hebben we het gevoel dat zaken soms tegenzitten , ik ben er van overtuigd dat alles een positieve kant heeft en dat alles altijd goedkomt. Alleen zien en ervaren we dat niet altijd zo op dat eigenste moment.  Vaak ervaren we het als een negatieve hindernis. 

 

Het leven zit vol kleine en grote hindernissen of moeilijke momenten.

Het zijn juist die moeilijke momenten, ik noem ze ook wel struikelmomenten,  die ons doen groeien als mens. 

Wil jij graag ondersteuning tijdens een te nemen hindernis of een struikelmoment? 

Ik coach je graag naar verandering, terug in je kracht! 

 

Opleidingen en bijscholingen:

 • Maatschappelijk assistent (KVMW Gent)
 • Massagetechnieken (Syntra)
 • Verbindende communicatie, basis en verdieping (Walk your Talk)
 • Oplossingsgericht coachen, basis +verdieping (Il Faro)
 • V.G.L. - Gezondheidsconsulente ( Voeding-Gezondheid-Levenswijze) ( Europese academie)
 • Reiki en Seichem Master , I, II en III (Ingrid carpentier)
 • Kinesiologie en Manuel Muscle Testing bij Nutriceutica (ICZO)
 • Het ABC van ontstressen, ontstressen in 5 min. (Live the connection)
 • Chakra Flush Empowerment (Maaike Kerstens)
 • Emo-eten : eetbuien analyseren en aanpakken ( Trees Peersman)
 •  I.E.T 1,2 en 3 ( Lindsay's lighthouse)
 • Het reptielenbrein onder controle (Trees Peersman)
 • Innerlijke criticus en doemdenken (Trees Peersman)
 • Burn - out: voeding en supplementen in de praktijk (Trees Peersman)
 •  Chakrahealing  (Healinggarden)
 • Coachen met effectieve mindset ( WISL)