Energetische behandelingen

Herstel je energetische balans en stimuleer je zelfhelend vermogen

Elimineer blokkades en laat je energie weer stromen

Healing is een alternatieve therapie , een vorm van fysieke behandeling waarbij je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Alles bestaat uit levensenergie: voeding, en ja ook wij als mens. Zonder deze energie kunnen we niet leven. Voor een goede balans en een gezond lichaam is energie die onbelemmerd kan stromen dan ook onontbeerlijk.

Een energetische healing helpt die energie weer te laten stromen, emotionele en fysieke blokkades te doorbreken zodat je meer innerlijke rust en kracht kan ervaren. Het verhoogt je energie, vermindert stress, verstoringen en klachten kunnen verminderen en je kan inzichten krijgen in oude pijn of trauma en deze stelselmatig opruimen.

Wat doet een energetische healing?

Tijdens een energetische behandeling stem ik me als energetisch therapeut af op jouw energiecentra, chakra’s genoemd en op je energie- of auraveld om je heen.

Door dieper contact te maken met de energiestromen en -centra die aandacht nodig hebben, wordt er evenwicht gebracht in je energie. Dit in combinatie met coaching brengt een groter bewustzijn op gang.

De inzichten samen met de healing brengen energie in beweging en transformatie tot stand. Het gevolg is dat gezonde energie weer door je lichaam kan stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Energetische behandelingstechnieken

De energetische behandeling gebeurt door oa. handoplegging . Door de jaren heen heb ik verscheidene opleidingen gevolgd en combineer ik verschillende vormen afhankelijk wat nodig is op dat moment: Reiki, Seichem, IET, Accesbars, Chakrahealing, Karmazuivering, koorden/banden verbreken, Drisana,…

Een energetische massage is ook mogelijk, hierbij combineer ik een energetische behandeling met een diepe relaxerende massage.

Wie heeft baat bij een energetische healing?

Energetische healing is voor iedereen. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom.

Je kunt onder andere met hoofd- en rugpijn bij een energetisch therapeut terecht. Maar, ook als je kampt met bijvoorbeeld stress, lusteloosheid, slaapproblemen, angst en depressie of chronische aandoeningen.

Ook mensen die moeite hebben om goed met hun hooggevoeligheid om te gaan, kunnen bij mij als energetisch therapeut en coach terecht. Het scheiden van energie, wat van jou is en wat van de ander, helpt veel HSPers om zich thuis te voelen bij zichzelf.

Tot slot: ook wanneer je fysiek gezond bent maar zoekt naar meer rust en ontspanning, kan ik je daarin bijstaan.

Wat is het effect na een energetische behandeling?

  • Activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, waardoor lichamelijke klachten kunnen verminderen
  • Zorgt voor ontspanning, zowel fysiek als mentaal
  • Verhoogt je energie en vermindert stress
  • Energetische, emotionele en fysieke blokkades worden vrijgemaakt
  • Verhoogt je bewustzijn en zorgt voor spirituele groei
  • Helpt je meer te leven vanuit vertrouwen en oude patronen te doorbreken
  • Het stimuleert het immuunsysteem
  • Zorgt voor innerlijke rust en zet je meer in je kracht

Nood om te herbronnen, te healen en in je kracht te staan?

Boek dan een behandeling naar keuze en voel je weer opgeladen en in je kracht!

... Of boek direct jouw sessie hier. Jouw investering bedraagt €85 voor een healingsessie van 1u15.